preskoči na sadržaj
Vijesti

Nagrađeni učitelji i učenici

Na posljednjoj sjednici UČITELJSKOG VIJEĆA održanoj 19.6.2018.godine ravnateljica je uručila nagrade učiteljicama i ostalim zaposlenicima za koje je smatrala da su se u ovoj školskoj godini iznimno potrudili u nastavnom radu,projektima i u ostalim školskim aktivnostima.Nagrade s u osigurane zahvaljujući sponzorima  a većinu je umjetničkih predmeta izradila varaždinska keramičarka Klaudija Vukman koja je ujedno i jedna od sponzorica te akademski slikar Danko Merin.

Nagrade za učenike bile su vrijedne knjige primjerene dobi učenika i njihovim rezultatima,a uručene su im prigodom podjele svjedodžbi  od strane njihovih razrednika.Prigodom svečanosti podjele svjedodžbi učenicima osmih razreda,ravnateljica je javno dodijelila  najuspješnijim učenicima zahvalnice,diplome i priznanja koja su dobili zastupajući školu na različitim natjecanjima te im svima čestitala na postignutim rezultatima.

Nagrađeni učitelji su:

1.Anamarija Bagarić:za iznimno uspješan razvoj interesa za znanost kod učenika kroz inovativne pristupe u redovnoj nastavi dugi niz godina kao i organizaciju „Znanstvenog dana“ te izleta u „Znanstveni park“ u ovoj školskoj godini.

2.Dubravka Tuđan-za poseban trud u razvijanju literarnog i dramskog izričaja kod učenika te uspješno sudjelovanje na mnogobrojnim literarnim natječajima.

 

3.Vlatka Majcen-za uspješnost u vođenju UZ“Hižica“,kreativnost u osmišljavanju novih proizvoda,trud u projektu“Stopa sv.Martina“,organizaciju terenske nastave u Vukovaru i međužupanijskog skupa za voditelje učeničkih zadruga u našoj školi,za prikaz rada UZ u emisiji „Školski sat“.

 

4.Zdenka Godinić-za vrijedan i dugogodišnji uporan rad i pomoć učenicima s posebnim potrebama,za uspješnost  i kreativnost u projektima UZ „Hižica“ te interes za uključenje u projekt“Mali čuvari tradicijske baštine“.

5.Vesna Bugarinović-za kreativno uređenje škole uz katoličke blagdane i trud u projektu“Dani kruha“,za razvoj kršćanskog suosjećanja kroz humanitarne akcije s učenicima te organizaciju vjeronaučne terenske nastave  i svečanosti uz prvu pričest.

 

6.Valentina Krizmanić-za poticanje i razvijanje čovjekoljublja,bogoljublja i domoljublja kod učenika kroz vjeronaučnu nastavu te trud u organizaciji primanja svete potvrde i humanitarnih akcija u školi.

 

7.Jadranka Petrač-za trud u osmišljavanju i pisanju te tiskanju prve knjige na njemačkom jeziku napisane s učenicima i inspirirane voćanskim legendama,za organizaciju njemačke pjesničke večeri,nastup na Europskom danu jezika te sustavan interes za stručno usavršavanje u zemlji i inozemstvu.

 

8.Nevenka Matijačić-za cjelokupan trud u vođenju aktivnosti oko projekta“Mali čuvari tradicijske baštine“,organizaciju koncerta uz Valentinovo i izleta u Zagreb i Ogulin u sklopu projekta.

 

9.Ankica Belcar-za trud u projektima „Školsko voće“ i „Jumicar“,organizaciju izleta u Zagreb i „Školu plivanja“te organizaciju skupa ŽSV učitelja razredne nastave kao i za kreativan rad s učenicima u scenskoj grupi.

 

10.Monika Žugec-za rezultate postignute s učenicima na natječaju“Hrvatska kakvu želimo“ te trud u „Školi filatelije“ .

 

11.Martina Dukarić-za stručan i inovativan pristup u nastavi  te za trud u pripremi učenika za nastupe i natječaje kao i za razvoj interesa za „Školu filatelije“ te za estetsko uređenje škole i učionice.

 

12.Adriana Taučer –Kukec-za poseban trud u estetskom uređenju učionice te pozitivnu promociju školskih aktivnosti kroz osobnu Facebook- stranicu .

13.Stjepan Stolnik-za svesrdnu pomoć i trud oko svih školskih manifestacija te brigu o kreativnom osmišljavanju školskog okoliša.

14.Mateja Smiljanec-za poticanje interesa kod učenika za prirodne znanosti kroz međunarodne i domaće projekte i izlete.

15.Sandra Ljubljanović-za dugogodišnji trud i rad u osmišljavanju međunarodnih i domaćih projekata s posebnim naglaskom na ekološkim projektima i projektima u kojima se učenici povezuju s lokalnom zajednicom.

16.Dalia Šipek-za promicanje inovativnih načina poučavanja Geografije,trud u obilježavanju važnih geografskih datuma te sudjelovanje s učenicima u projektu“Škole za Afriku“ kao i za vrlo dobre rezultate u pripremi za natjecanja iz Geografije.

17.Biljana Jurić-za izuzetan doprinos uređenju interijera škole uz manifestacije i blagadane te suradnju s učeničkom zadrugom kao i za projekte poticanja čitanja kod učenika.

18.Irena Šipek-za dugogodišnju izvrsnost u nastavnom,izvannastavnom i mentorskom radu,za rad i stručni doprinos u upravljačkim tijelima škole te za sustavnu brigu i očuvanje voćanskog mjesnog govora te usmene,pisane i fotografske baštine voćanskih ljudi.

 

Nagrađeni učenici su primili nagrade za odličan uspjeh,uzorno vladanje i rezultate postignute u izvannastavnim aktivnostima:

Laura Zelić,Ivana Kolačko,Valentina Kanjir,Lovro Gregur,Valerija Četrtek,Emil Patrčević,Bruno Stolnik,Danijel Kanjir,Lana Stolnik,Paula Šipek,Petra Švetak,Darija Bunić,Marina Kornet,Ana Potisk,Valentina Patrčević,Matija Komes,Danijel Kukec,Matias Stolnik,Lucija Bolčević,Emily Premužić,Ana Šipek,Emma Bosilj,,Petra Banfić,Semmy Kuserbanj Debeljak,Ana Sambolec,Matija Komes,,Josip Jakopanec,Simona Kukec-28 učenika

 

Učitelji su nagrađeni umjetničkom keramikom keramičarke Klaudije Vukman te akvarelima akademskog slikara Danka Merina,a učenici vrijednim knjigama  dok su iznimni mladi zadrugari nagrađeni šalicama za čaj s logom učeničke zadruge i vlastitim imenom.

Šalicu učeničke zadruge dobila je i bivša voditeljica Biserka Kihas te školski majstor Stjepan Stolnik .

 

 

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Biljana Jurić   datum: 5. 7. 2018.

Tražilica

Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Anketa
Kako vam se sviđa web www.skole.hr?

Korisni linkovi
Origami

Edukativni portal

Dnevni tisak

preskoči na navigaciju