preskoči na sadržaj
Vijesti

Ravnateljica i MIPCRO zaključili ugovor o energetskoj obnovi škole

Dana 27.11.2018. ravnateljice Rahela Blažević te prokurist tvrtke MIPCRO iz Ivanca,gdin.Slavko Kišiček zaključili su UGOVOR o izvođenju radova na energetskoj obnovi naše škole.

Prošlo je gotovo nešto više od godine dana otkako su počele pripremne radnje na planiranju i pripremi sve potrebite dokumentacije za ovaj značajan projekt kojim će se u velikoj mjeri poboljšati energetske karakteristike školske zgrade u Donjoj Voći.Ovo je ,od niza projekata koji su se obavljali na održavanju školskog objekta tijekom niza godina,financijski i građevinski najvrjedniji projekt.

Kako je projekt prošao sve provjere te je zaokružena i financijska konstrukcija cijelog projekta koji je vrijedan  2 633 750,00 kn,stvorili su se uvjeti za potpisivanje ugovora s tvrtkom iz našeg okruženja koja je u postupku javne nabave bila najpovoljniji ponuđač .Tvrtka MIPCRO već je izvodila niz radova na našoj školi čijom kvalitetom smo bili više nego zadovoljni kao što je rekonstrukcija sanitarnih prostora te električnih instalacija te nema razloga da i ovoga puta ne bude tako.

Ravnateljica ističe da je veseli što će radove izvoditi i domaći majstori čija djeca pohađaju našu školu kao učenici te vjeruje da će to također biti jedan od motiva za kvalitetu u izvedbi.

Početak radova moguć je odmah čim se stvore povoljni vremenski uvjeti,a završetak bi trebao biti  do kraja školske godine kako bi učenici i osoblje u novu školsku godinu ušli u zgradu koja će ostvarivati energetske uštede od 86% u odnosu na godišnju potrošnju energije za grijanje prije provedbe energetske obnove.Osim toga,izgradit će se fotonaponska elektrana i poboljšati dizalica topline kao obnovljivi izvori energije čime se doprinosi daljnjoj zaštiti čistog okoliša u kojem je škola smještena.

Početak radova iziskivat će promjene u strukturi radnog dana te možebitno održavanje nastave u drugoj smjeni ili u dvije smjene na drugoj školskoj lokaciji u Gornjoj Voći o čemu će roditelji i učenici biti posebno obaviješteni.

Raduje nas što će škola dobiti i novu fasadu ,a u izboru boja i izgleda moći će sudjelovati učenici,zaposlenici i roditelji kojima će biti upućen poziv za idejno rješenje izgleda fasade i izbor boja kako bi vanjski izgled bio uklopljen u prekrasno zeleno okruženje u kojem se škola nalazi te odisao vedrim bojama koje će biti odraz veselja i radosti kojim odišu i djeca koja su najbrojniji korisnici ove ustanove.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Biljana Jurić   datum: 28. 11. 2018.

Tražilica

Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Anketa
Kako vam se sviđa web www.skole.hr?

Korisni linkovi
Origami

Edukativni portal

Dnevni tisak

preskoči na navigaciju