PODRUČNA ŠKOLA ANTUNA GUSTAVA MATOŠA

U naselju Gornja Voća djeluje Područna škola Antuna Gustava Matoša. Školu u Gornjoj Voći pohađaju djeca iz naselja Budinšćak, Gornja Voća, Jelovec i Rijeka Voćanska.   Nastava je ove školske godine  organizirana u dva kombinirana i dva zasebna razredna odjela.

Cilj nam je pružiti kvalitetno obrazovanje u poticajnom i sigurnom okruženju. Posvećeni smo razvoju svakog učenika, potičući njihove talente i interese kroz raznolike obrazovne i izvannastavne aktivnosti.

Nastavni program u Područnoj školi Antuna Gustava Matoša prati nacionalni kurikulum, a naši učitelji redovito sudjeluju u stručnim usavršavanjima kako bi osigurali najviši standard obrazovanja. Ponosni smo na individualizirani pristup učenju, koji omogućuje svakom učeniku napredovanje prema vlastitim sposobnostima.

Vjerujemo da je suradnja s roditeljima ključna za uspjeh naših učenika. Redovito organiziramo roditeljske sastanke, radionice i dane otvorenih vrata kako bismo osigurali transparentnu i učinkovitu komunikaciju. Također, aktivno sudjelujemo u životu lokalne zajednice, organizirajući i sudjelujući u raznim kulturnim i društvenim događanjima.

 

 

Skip to content